De iPhone reparatie schoot lekker op

De iPhone reparatie schoot lekker op

Ik heb nu enkele jaren een iPhone, was er eigenlijk al vroeg bij toen die uitkwam, ik ben nou eenmaal dol op dit soort technologieën, en al helemaal die van Apple, aangezien zij gewoon revolutionair zijn in wat ze doen, zij hebben hele nieuwe manieren opengebroken van denken en doen in de technologie en dat heeft me altijd aangesproken. Ik heb dus al enkele iPhones gehad, maar ben nou ook weer niet zo’n fan die bij elke ontwikkeling in de modellen weer voor de nieuwste gaat, je moet wel realistisch blijven. Bij een abonnement voor twee jaar blijf ik ook gewoon bij die telefoon, ga ik niet ineens veranderen, we moeten namelijk wel een beetje op de portemonnee blijven letten, want laten we wel wezen, er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Toen mijn iPhone laatst stuk was gevallen op de grond ben ik dus ook meteen voor een iPhone reparatie en ben ik niet direct een nieuwe gaan aanschaffen of iets dergelijks, daar heb ik het geld gewoon niet voor over, dat gaat me echt te ver. Producten die het verder nog gewoon doen, kun je gewoon blijven gebruiken natuurlijk en het is daarom dat ik de iPhone reparatie liet uitvoeren. Het enige wat namelijk vervangen hoefde te worden is het voorscherm van de iPhone, verder staat heel mijn leven op dat apparaat. Al mijn foto’s en apps en notities en muziek en dergelijke staan erop, maar natuurlijk zitten die ook wel in mijn cloud, maar toch. Gelukkig kon ik met de telefoon van een vriendin bellen naar de iPhone dokter en een afspraak maken, en toen ik de iPhone eenmaal op het spreekuur had ingeleverd was die klaar terwijl ik wachtte, echt heel fijn dus!