Een linkbuilding blog opstarten

Een linkbuilding blog opstarten

Logo

Mijn broer wil nu een linkbuilding blog opstarten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt wijs werd van een linkbuilding blog. Maar mijn broer is echt een autodidact en verdiept zich altijd in van alles, nu dus in de wereld van internet marketing. Want dat is het, een linkbuilding blog. Het gaat er eigenlijk om, van horen zeggen, dat er zoveel mogelijk links weer linken naar je website, zodat je dan hoger in zoekmachines terecht komt. Mijn broer heeft een eigen webshop en wil nu via een linkbuilding blog trucs leren om meer gevonden te worden. Ik vind het wel grappig, hij verdient zo wel zijn geld en misschien kan hij wel veer meer verdienen wanneer dit echt een succes wordt. Ik vertel hierover omdat ik laatst toevallig een gesprek had met de vader van mijn vriend, hij vertelde over zijn werk en dit was eigenlijk vergelijkbaar met wat mijn broer vertelde over die linkbuilding blog. Ik ga ze nu uitnodigen voor een etentje, misschien kan hij, de vader van mijn vriend, mijn broer wel nog meer tips geven. Hij zei al tegen mij dat linkbuilding beter uit handen gegeven kon worden aan mensen die hier ervaren in waren, zo voorkom je fouten en doe je het gelijk goed. Dit begreep ik wel. Zelf ben ik nu ook een beetje wijzer in de wereld van het internet en ik blijf mij er nog steeds over verbazen. Alles wat je vindt op Google, daar zitten vaak hardwerkende mensen achter.