EGM Media

EGM Media – WordPress op maat was een prachtige oplossing

Wij hebben laatst kennis gemaakt met EGM Media – WordPress op maat. Dit was een bijzonder goede oplossing, toen wij eenmaal besloten hadden onze website geheel te vernieuwen. Zelf zijn wij niet zo thuis in webdesign en de technische factoren daarvan. Daarom schakelen wij vaak een bedrijf in dat ons kan helpen met websites en dergelijke. Dit keer wilden wij geheel iets nieuws en daarom gingen wij online op zoek naar de mogelijkheden. EGM Media – WordPress op maat had ons eigenlijk al direct te pakken. Op internet zagen wij wat zij allemaal al gedaan en gemaakt hebben en daar werden wij ook erg enthousiast van. Met verschillende technieken kunnen zij exact de website maken die jij voor ogen hebt. Dat gingen we doen!
EGM Media

Veel complimenten

Inmiddels is onze website natuurlijk al helemaal klaar en daar zijn wij super trots op. Ook krijgen wij veel complimenten van mensen die ook zo iets willen. Die sturen wij natuurlijk allemaal door naar EGM Media – WordPress op maat. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een mooie website krijgt die volledig functioneel is, aan te passen is en betaalbaar is! Dat is nog eens een mooie prijs kwaliteit verhouding. Wij willen in ieder geval niets anders meer.

Hebben jullie al eens samengewerkt met een bedrijf dat WordPress sites maakt? Over EGM Media zijn wij super tevreden en daarom raden wij hen dan ook aan. Mocht je nog vragen hebben of benieuwd zijn naar hun voorgaand projecten. Kijk dan even op de website of neem contact op!

 

EGM Media