Fantastisch antivirus programma

logotopFantastisch antivirus programma

Er is een antivirus programma van avast die ik iedereen wil adviseren. Het werkt fantastisch. Sinds de computer bestond heb ik volgens mij al last van virussen, in ieder geval, sinds ik een computer heb. Ik doe er niet zoveel mee, zit niet op rare sites en open geen rare mails. Ik download zelfs ook niet, maar er blijft maar steeds een virus hardnekkig tekeer gaan tegen mijn computer. Ik had een gratis antivirus die niet echt hielp, de pop ups bleven open springen. Ik vroeg toen advies aan een collega die een ontzettende computer nerd is, hij zei dat ik even op de website van av moest kijken en daar de antivirus moest downloaden, succes gegarandeerd. Ik heb dit gelijk gedaan natuurlijk, maar ik was wat sceptisch. Ik was eigenlijk al van plan om een nieuwe computer te kopen, gezien je dan weer helemaal met een schone lei kan beginnen. Ik had eigenlijk verwacht dat mijn computer binnenkort ten dode was opgeschreven. Maar de antivirus werkte als een malle, de antivirus had gelijk al een paar virussen opgespoord en verwijderd, met een druk op de knop. Fantastisch. Daarnaast staat de antivirus altijd aan en beschermt mij van de virussen op het internet. De vriend van mij zei wel dat het belangrijk is om de antivirus vaak up te daten, virussen komen er namelijk met de dag bij en de antivirus moet altijd op de hoogte blijven van de nieuwe virussen. De antivirus werkt dit wekelijks automatisch bij.