telefoonhoesje ontwerpen

Hier jouw eigen telefoonhoesje ontwerpen

telefoonhoesje ontwerpenEen telefoonhoesje ontwerpen kan onwijs leuk zijn. Zo heb jij altijd een herinnering aan jouw geliefde, kind of huisdier bij de hand wanneer jij op reis of aan het werk bent. Zelf wilde ik graag een foto van mijn dochtertje erop hebben staan, want die mis ik regelmatig terwijl ik op kantoor zit. Mijn vriend kwam met dit idee en daarna ben ik meteen gaan zoeken naar een website waar ik dit kon gaan realiseren. Al snel kwam ik uit bij Hoezzi, die heel erg goed aangeschreven staat. Overal kon ik alleen maar positieve verhalen vinden, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. Toen ben ik gaan zoeken naar de mooiste afbeelding die ik van haar had. Deze heb ik toen een klein beetje aangepast, zodat hij goed tot zijn recht zou komen na het drukken.

Niets wordt uitgeslotentelefoonhoesje ontwerpen

Mijn pakket met het telefoonhoesje wat ik had ontworpen, kreeg ik al na 2 dagen binnen. Dit was een stuk sneller dan ik had verwacht, dus dat was een fijne bijkomstigheid. Ik kon niet wachten met kijken, dus ik ben hem meteen begonnen met uitpakken. Hij zag er ongelofelijk mooi uit en ik heb hem direct om mijn iPhone gedaan. Inmiddels is dat alweer 2 weken geleden en ik krijg heel veel complimentjes erover. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze webwinkel. Voor ieder merk en model is er wel iets te vinden, dus iedereen kan hier terecht.