Teloservice

Ik besteed mijn computer onderhoud vanaf nu uit aan een professional

TeloserviceEen maand geleden deed mijn laptop het niet meer. Hier schrok ik natuurlijk enorm van, vooral ook omdat ik geen back-up had gemaakt. Normaal doe ik dit om het half jaar, maar was dit deze keer stomweg vergeten. Ik was dus bang dat ik veel bestanden kwijt was en hier zat ik niet op de wachten. Pas op dat moment stond ik er bij stil hoe belangrijk computer onderhoud is.

Ik was dus genoodzaakt een firma te zoeken die mijn laptop kon repareren. Na enig speurwerk kwam ik uit bij de site teloservices.nl. Ik was hier nog niet bekend mee, dus nam van te voren eerst telefonisch contact op. Ik werd hier vriendelijk geholpen en zij gaven mij goed advies. Echter lukte het mij om het zelf te repareren, vandaar dat ik had besloten het door Telo Service te laten doen.

 

Mijn complimenten aan deze firma

Computer onderhoudNadat ik weer telefonisch contact gehad te hebben met hun, stuurde ik mijn laptop op. Het duurde dan ook niet lang voordat het gerepareerd was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje met het goede nieuws dat alles hersteld was. Ik kon dus weer bij al mijn documenten. Het was alsof er nooit iets mee aan de hand was. Vandaar dat ik met hun heb afgesproken om mijn computer onderhoud voortaan bij hun te doen.

Ik kan dan ook niks anders dan lovend zijn over Teloservice. De snelheid en goede service waarmee zij te werk gaan is uitstekend. Ook staan zij klaar voor telefonisch advies. Het is fijn om zo’n website te weten, want computer problemen komen vaker voor als je denkt. Dus doe je voordeel ermee!

telo onderhoud