Magento webshop voor mijn tassen lijn

logo (23)Magento webshop voor mijn tassen lijn

Ik denk er over na om een magento webshop te beginnen. Ik maak al een tijdje tassen, dit doe ik met leer en ze worden goed ontvangen in mijn omgeving. Ik werk dagelijks bij een marketing bedrijf. De tassen maak ik in mijn vrije tijd, het is een uit de hand gelopen hobby, eerst was het puur voor mijzelf, toen voor vriendinnen die het graag wilden en al gauw werden het vriendinnen van vriendinnen en ga zo maar door. Ik maakte flinke uren en breiden mijn assortiment uit, ik ging ook portemonnees maken en ga zo maar door. Een vriendin was mij al enig tijd aan het aansporen om een website te beginnen, zo dat het naamsbekendheid kreeg. Ik had hier gewoon geen tijd voor en ik had niet het idee dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken. Tot mijn tas een keer werd uitgekozen voor een foto shoot van een heel groot blad. Ik stond te trillen van blijdschap. En na de publicatie kreeg ik enorm veel belletjes van mensen die ook een tas wilden. Een website plus magento webshop was dus bijna onontkoombaar. Het marketingbedrijf waar ik werkte heeft voor een vriendenprijsje eerst een website gemaakt, ze werken zelf al jaren met de magento webshop, dit hebben zij mij dan ook aangeraden. Ik wilde eerst kijken hoe de website verliep, en dit liep echt uitstekend, ik kon de vraag niet opvullen. Zo goed ging het. Vandaar dat ik nu dus ook een magento webshop wil. Ik heb al aangegeven dat ik een dag minder wil werken, omdat het bedrijf mij goed steunt en de ontwikkelingen leuk vinden, vonden ze dit prima. Wel moest ik voortijdig aangeven als ik er helemaal mee wil stoppen.