Over mij

Mijn blog

BenMijn naam is Ben in het dagelijks leven ben ik ondernemer en ik weet eigenlijk alles van ict. Ik heb altijd al een eigen blog willen hebben en ik ben daarom ook erg blij dat ik er nu een heb. Op deze blog ga ik vertellen wat ik dagelijks mee maak op het gebied van ict. Ik weet erg veel van ict en ik wil mijn kennis graag met jullie delen. Ik woon al tien jaar met veel plezier met mijn vrouw in Ridderkerk en ik heb twee kinderen. Dit is ook meteen de reden dat Ridderkerk in de naam van mijn blog staat.

Mijn werk

In het dagelijks leven maak ik erg veel websites aan en ik heb hier dan ook erg veel verstand van. Ict is mijn werk maar tegelijkertijd ook mijn hobby. Dit is erg fijn omdat ik hierdoor elke dag met veel plezier werk en het verhoogd ook meteen de kans op succes. Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie over mezelf gegeven heb en ik vind het erg leuk als jullie mijn artikelen lezen.

Ik wens jullie veel leesplezier!