Webshop beginnen voor mijn sieraden

Webshop beginnen voor mijn sieraden

Ik denk er na over de mogelijkheden van een webshop beginnen. Een vriend van mij kwam hiermee, ik maak namelijk al jaren sieraden en ben ze sinds kort gaan verkopen, dit gaat als een speer, eerst waren het nog vriendinnen, maar het werden al gauw vrienden van vriendinnen en ga zo maar door. Het breidde zich uit tot verder dan mijn stad. Een keer is zelfs iemand aan de andere kant van het land naar mij toe gekomen om een sieraad te kopen. Ik heb ook nog geen internetsite maar die vriend van mij heeft gezegd dat ik hier nog best mijn beroep van kan maken. Daarnaast brengt een webshop beginnen talloze mogelijkheden met zich mee, mensen kunnen inderdaad makkelijk waar dan ook mijn sieraden kopen, ik hoef ze alleen maar te leveren na betaling, in de betaling zitten dan de verzendkosten verwerkt. Ik had nooit gedacht dat ik het in mij had om zelfstandige te worden, ik vind het allemaal maar moeilijk maar die vriend van mij spoort mij echt aan om verder te denken, zo moeilijk is het namelijk allemaal niet. Ik heb besloten om nu echt te gaan zoeken naar mogelijkheden voor een webshop beginnen en heb nu bij een bedrijf aangeklopt die mij daar mee helpt, een webshop beginnen is namelijk lastig als je dit alleen wil doen. Daar bij wil ik weten wat er allemaal komt kijken bij een webshop beginnen. Volgende week heb ik een afspraak en ik ben ontzettend benieuwd.