Youtube converter downloaden voor media presentaties

Youtube converter downloaden voor media presentaties

Ik doe een media opleiding en moet dus ook geregeld presentaties geven over actuele onderwerpen. Ik hou van filmpjes maken en was dus ook op zoek naar een website waar je een youtube converterYouTube downloaden kon. Een studie genoot wees mij op een site en ik had het inderdaad al snel gevonden. Op deze site kan je dus een youtube converter downloaden, zodat je youtube filmpjes op je computer hebt staan, vervolgens kan je ze dus knippen en plakken en kan je een solide film in elkaar zetten. Ik heb al een aantal presentaties gehad waarin ik zelf een introductie film had gemaakt, dit heeft goede cijfers opgeleverd. Ze zijn op school erg tevreden over mij en ik merk ook dat mijn studie genoten het ook goed vinden wat ik doe. Hier krijg ik een fijn gevoel bij, het is namelijk voor mij heel simpel: ik wil deze opleiding zo snel mogelijk afronden om een goede carrière in het vooruitzicht te hebben. Ik heb een extreme ambitie, waarom weet ik eigenlijk niet. Het is absoluut niet zo dat dit gepusht werd door mijn ouders, sterker nog, soms werd het zelfs tegengehouden. Misschien als tegen reactie heb ik al jong geleerd dat ik voor mijzelf moet knokken, dit doe ik dan ook dagelijks. Ik wil het beste uit mijzelf halen en ook het beste laten zien. Ik denk dat dit ook een goede eigenschap is voor mijn komende baan. Ik wil in de media wereld belanden, het liefst op een redactie van een tv programma, eind redacteur lijkt mij al helemaal geweldig, we zullen zien. Door mijn opleiding loop ik wel verschillende contacten op bij ook omroepen, dit is erg handig, zo rol ik sneller in het vakgebied dan iemand met geen contacten.