Hij zei; maak je eigen website

hostnetHij zei; maak je eigen website

Mijn man zei; maak je eigen website. Hij dacht er vast en zeker niet bij na wat dit nu eigenlijk allemaal in zou houden. Ik dacht dat ik dat dan ook wel zou moeten kunnen en besloot mij, diezelfde avond nog, op de zolderkamer te installeren om die website te gaan maken. IK begon met zoeken naar informatie op het internet en kwam er zo achter dat het allang niet meer zo eenvoudig kan als dat het een jaar of 10 terug nog wel kon. Destijds had ik een programma waarmee ik eenvoudig websites maken kon. Maak je eigen website leek wel meer weggelegd voor de mensen die er voor geleerd hebben, Na lang zoeken vond ik toen een website van een hostingbedrijf. Dit bedrijf zorgt er doorgaans voor dat de websites die dit bedrijf beheerd ook echt online blijven maar hier had men ook een programma in het aanbod waarmee het mogelijk is zelf een website te maken. Maak je eigen website bleek ineens toch heel erg eenvoudig. Ik besloot contact te zoeken, alles te regelen en zo kon ik al snel bezig met mijn eigen website. Toen deze website klaar was, en ook nog eens online te bekijken heb ik mijn man deze website getoond, hij was werkelijk onder de indruk van de website die ik gemaakt had. Ik heb een website gemaakt voor de vereniging waar ik alle online activiteiten voor beheer en de website is dan ook met groot enthousiasme onthaalt. Maak je eigen website en regel dat dan middels dit bedrijf.