iMac aanbiedingen: de beste Apple computer kan voor een mooie prijs in jouw bezit zijn

Een computer neemt best veel ruimte in. Dankzij de splitsing van het beeldscherm en de computerkast zijn er twee componenten die beiden ruimte nodig hebben. De iMac doet dit anders. De twee meest recente uitgaven van deze Apple computer, de iMac G5 en de iMac intel, zijn alles-in-één desktop computers waarbij alles één geheel is. Dit houdt in dat er geen gescheiden beeldscherm en computerkast meer zijn, alle componenten bevinden zich compact samengevoegd in één unibody display. Maar er zijn meer redenen om op zoek te gaan naar een aangename iMac aanbieding.

Unieke features

In 2014 werd een nieuw model van de iMac (27 inch) aangekondigd, welke gebruik zou gaan maken van Retina 5K. Hierbij werden haarscherpe beelden met een resolutie van 5120 x 2880 pixels afgespeeld. Ideaal voor games en het bekijken van films & series. De kleinere variant van 21,5 inch bevat Retina 4K, met een resolutie van 4096 x 2304 pixels. Een iets goedkopere variant die nog steeds mooie beelden met fijne kleuren kan tonen. Wat jouw budget ook is, de mooiste iMac aanbiedingen vind je via deze website.

Uitgelicht: iMac Pro

In december 2017 bracht Apple de nieuwe iMac Pro uit op de markt. Deze alles-in-één desktop computer bevat de nieuwe Apple T2 chip, de snelste processoren, AMD Vega graphics, 5K display, Bluetooth mogelijkheden en 1 TB opslagruimte (wat zelfs uit te breiden is naar 2 TB of 4 TB). Ook voor deze state of the art computer kun je mooie iMac aanbiedingen vinden via deze vergelijkingssite.