Refurbished laptops

Kies voor de goedkope laptop: een refurbished!

Je hebt een nieuwe laptop nodig, maar welke? Vaak is de keuze tussen een Macbook, Acer, HP of een Google Chromebook al lastig zat. Heb je eindelijk het merk gekozen moet je ook tussen de verschillende modellen een keuze gaan maken. Er zijn zoveel keuzes die je kan maken tijdens het kopen van een laptop. Maar wist je dat je ook een Refurbished laptops kan kopen? Nu moet er ook een keuze gemaakt worden tussen een nieuwe laptop of een refurbished laptop. Het grootste voordeel aan een refurbished laptop? De prijs! Een refurbished laptop is vaak veel goedkoper dan een nieuwe!

Online kopen of in de winkel?

Heb je de keuze gemaakt? Mooi! Dan moet je nog beslissen of je deze Refurbished laptops online of in de winkel gaat kopen. Beide hebben zo zijn eigen voordelen en nadelen. Het grootste voordeel van het kopen van een laptop online is dat je vaak veel keuze hebt in de soorten laptops. Niet elke winkel heeft namelijk alle soorten en maten in de winkel liggen. Het ligt er maar net aan welke oude laptops er binnen komen om op te knappen. Het grote voordeel aan het aanschaffen van een refurbished laptop in de winkel is dat je om advies kan vragen.

Zelf samenstellen van je laptop!

Wist je dat je bij sommige webshops en winkels zelf je eigen laptop kan samenstellen? Omdat er verschillende onderdelen worden vervangen kan je dan kiezen hoe ze vervangen worden. Je kan bijvoorbeeld het RAM-geheugen bepalen of je SSD keuze. Hoe fijn is dat! Zo kan je makkelijk kiezen wat je wilt en precies samenstellen wat voor jou de beste keuze is qua laptop! Wil je een net wat snellere laptop, kies dan voor een hogere SSD! Wil je meer geheugen? Dat kan ook heel goed met het zelf samenstellen van een refurbished laptop! Er zitten bijna geen nadelen meer aan een refurbished laptop!