Kies voor Optiply om de voorraad goed te beheren

Een systeem zoals Optiply kun je inzetten voor het voorraadbeheer van je webwinkel. Op die manier bespaar je niet alleen tijd maar wordt ook de omzet van je onderneming verhoogd. 

Werking van Optiply

Optiply is een geautomatiseerd softwareprogramma dat gekoppeld kan worden aan je bedrijf. Als je dit gedaan hebt kun je leveranciers waarvoor bepaalde restricties gelden invoeren. Vervolgens kun je kiezen voor een bepaalde inkoopstrategie. Optiply analyseert de verkopen en de gegevens van het magazijn en dit levert een inkoopstrategie voor je op. Deze kun je gebruiken om altijd de juiste goederen op voorraad te hebben en het bespaart je ook nog eens tijd. 

Systeem gebaseerd op data

Doordat er met een geautomatiseerd systeem niet meer op gevoel besteld wordt maar dit is gebaseerd op de data van je eigen bedrijf sluipen er geen fouten in. Er wordt gestreefd naar een optimaal voorraadbeheer. Zo hoef je geen nee te verkopen aan de klant maar zit je ook niet te kijken met een overvol magazijn waarin een bepaald product staat dat je amper verkocht krijgt omdat er geen vraag meer naar is. Met een optimale voorraad heb je nooit te kort maar ook nooit te veel.

Vraag altijd een demo en offerte aan

Als het systeem je wel wat lijkt kun je een offerte aanvragen voor de kosten. Het is ook mogelijk een demonstratie te laten geven op je bedrijf. Zo kun je ervaren hoe het systeem werkt en of het iets voor jou en je onderneming is. Een dergelijke demo duurt ongeveer een half uur en kan op de eigen locatie verzorgd worden. De demo kun je online eenvoudig en snel aanvragen via het aanvraagformulier op de website van Optiply. Als je het formulier ingevuld hebt neemt Optiply contact met je op om de demo in plannen voor jouw bedrijf.