Mateloos boeiende app maker

Mateloos boeiende app maker

 

Ik ben relatief laat met het ontdekken van allerlei digitale revoluties die de afgelopen jaren bezig zijn geweest. Ik ontdekte facebook bijvoorbeeld pas toen ik er door ontelbare vrienden voor was uitgenodigd en ik me realiseerde dat ik het toch maar eens moest gaan bekijken dan. Chatten doe ik nooit, ook niet op datingsites en dergelijke, ik word al naar van het idee. Ik hou er niet van om uren kwijt te zijn in dit soort gesprekken die uiteindelijk voor mijn gevoel niet erg veel opschieten, waar je veel verder mee was 928f4a82986c4a1eb1692230dc02813dgekomen als je gewoon per telefoon het gesprek had gevoerd. Ik gebruik geen twitter, daar hou ik me zelfs heel bewust en vrij resoluut afzijdig van. Maar sinds een half jaar heb ik wel een smartphone, iets wat ook tijden op zich heeft laten wachten. Op een gegeven moment drong tot me door dat ik die digitale wereld niet zo meer langs me heen kon laten lopen, dat ik er actief in mee moest gaan doen omdat ik anders misschien wel hopeloos achter zou gaan lopen. Bovendien biedt het allerlei mogelijkheden die ik interessant vind te ontdekken. Mijn buurman op de etage van me is een app maker en hij heeft me op een avond eens allerlei dingen verteld over apps en ik vond het mateloos boeiend om heel eerlijk te zijn. De manier waarop dit soort apps booming is geweest is gewoonweg ongelooflijk. Zo’n app maker als buurman hebben is echt wel interessant want hij opent werelden die voorheen voor mij totaal obscuur waren, die ik echt niet kende. Ik leer echt dingen van zo’n app maker en merk dat mijn wereld alleen maar vergroot is. Bovendien geniet ik echt oprécht van alle functies van mijn nieuwe telefoon en kan ik me nu al helemaal niet meer voorstellen ooit zonder te moeten doen. Ik ben zo gehecht geraakt aan bepaalde apps dat ik ze elke dag wel even check.