Nearshoring: extern én in-house

Niets is voor een ondernemer kostbaarder dan tijd. Jammer als u die tijd moet besteden aan het zoeken van de juiste programmeurs. Specialisten die zich enkel focussen op al uw ICT-taken. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan raden wij aan vooral eens een kijkje te nemen op Personalprogrammer.nl. Hier wordt buiten de grenzen van Nederland gezocht naar de ideale kandidaten voor uw ICT-klus. Dit merkt u niet alleen in uw eigen bedrijfsvoering, maar ook in uw portemonnee.

Voordelen en specialisaties

De specialisten van Personal Programmer staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. En de naam zegt het al, ze richten zich alleen op uw ICT-taken. Er zijn specialisten in diverse ervaringscategorieën. Zoekt u een junior Developer,een Mid-level Developer of prefereert u een senior Developer? Het is maar net welke klus u graag zou willen uitbesteden en natuurlijk welk salaris u voor ogen heeft, want dit bepaalt u helemaal zelf. Een ander voordeel van In-Houseweb-specialisten is dat er volledige transparantie is over de kosten. Hier heeft u zelf inzicht in. U kunt uw eigen regels en eisen in het selectieproces van uw mensen laten meewegen. Daarnaast gaan ze bij Personal Programmer uit vaneen samenwerking voor de langere termijn, zo maken de in-house medewerkers zich uw bedrijfscultuur helemaal eigen. Het voordeel voor de specialisten? Zij kunnen groeien binnen uw organisatie. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Maak kennis met de specialisten

Tal van klanten gingen u al voor en hebben naar volle tevredenheid hun in-houseweb-specialisten via Personal Programmer in dienst genomen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van nearshoring via Personal Programmer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en gaan nog op korte termijn voor u op zoek naar een developer die uw ICT-werkzaamheden kan uitvoeren.