websitepromotor-logo

Online marketing Eindhoven voor lokale resultaten

seoDe laatste tijd was ik op zoek naar manieren om de lokale vindbaarheid van mijn website te verbeteren. Het was mij opgevallen dat er weinig mensen uit de buurt mijn website hadden bezocht. Mijn website is geen webshop en daarom is het handig dat ik vooral lokaal wordt gevonden. Van een vriend van mij had ik begrepen dat ik op zoek moest gaan naar online marketing Eindhoven, omdat een lokaal online marketing bureau meer wist over de regio waarin ik gevonden wilde worden.

Via het internet

websitepromotor-logoDoor goed te zoeken op het internet naar “online marketing Eindhoven” ben ik terecht gekomen bij Websitepromotor. Op de website las ik verschillende dingen die te maken hadden met mijn zoektocht. Al snel was ik er van overtuigd dat dit voor mij het perfecte bedrijf zou zijn om lokaal beter gevonden te worden.

Op veel websites las ik goede ervaringen over Websitepromotor en daarom besloot ik contact op te nemen. Tijdens een telefonisch gesprek is er goed met mij meegedacht. Veel van mijn vragen zijn beantwoord en aan de hand van mijn eisen werd er een offerte gemaakt. De offerte beviel mij goed, omdat ik wist dat dit een investering zou zijn die zich snel weer terug zou betalen.

Toen ik de keuze had gemaakt heb ik alles opgestuurd wat het bedrijf nodig had om aan de slag te gaan. Door de medewerker was wel verteld dat het eventjes kon duren en daarom heb ik even afgewacht. Na een aantal weken zag ik het aantal bezoekers uit de regio al stijgen en ze zijn nog niet eens klaar!