Applications Manager

Op zoek naar een applications manager?

Vandaag ga je meer te weten komen over dit onderwerp, wat het precies is en waar het voor gebruikt wordt. Applications manager is een oplossing die de beschikbaarheid en de prestaties van applicaties en andere samenhangende componenten bewaakt. Dit resulteert in een hoge up-time en prestaties als het gaat om jouw applicatie landschap voor de zakelijke toepassingen van je bedrijf. De beheermogelijkheden van de prestaties van applicaties omvat natuurlijk de monitoring van virtuele servers, applicatieservers, databases, webservices en in de cloud. Een heleboel dus zoals je ziet. Dit is dan ook waarom meer dan 200 applicaties worden ondersteund, ieder met hun eigen specifieke meegeleverde basis templates. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog diverse custom script monitoring mogelijkheden. 

CBA Benelux

Hoe kan het jou helpen?

Applications manager geeft jou een holistische visie op je IT. Hartstikke mooi natuurlijk. Het monitort bijvoorbeeld de prestaties van verschillende onderdelen van een applicatie tot zeer gedetailleerd door zogenaamde technologische APM insight Add-ins. Heel ingewikkeld allemaal. Dit zijn bijvoorbeeld Oracle, .NET enzovoort. APM helpt dan ook zeer snel bij het oplossen van productieproblemen, dit is ideaal natuurlijk. Want dit vermindert afschuif praktijken en verbetert de kwaliteit van de dienstverlening aan eindgebruikers. 
Dit zijn dan ook een aantal hele goede redenen om een Applications Manager aan te schaffen. Ik hoop dat de gegeven informatie een beetje duidelijk is geweest voor je. Als je toch nog wat meer informatie wilt hebben over dit onderwerp, of misschien toch nog niet helemaal overtuigd bent over dit product, kijk dan op cbabenelux.nl.