Umbraco

Umbraco

Umbraco is een open source contentmanagementsysteem (CMS). Hiermee is het mogelijk om op jouw eigen website, zelf bepaalde gegevens neer te zetten, zonder hier veel technische kennis van te moeten hebben. Door middel van het plaatsen van een webapplicatie op jouw website, kan je al direct aan de slag gaan met dit programma.

Op een zeer makkelijke manier zelf het touw in handen kunnen nemen en bepaalde dingen op het internet zetten.

Umbraco partner

Basicorange.nl is een bedrijf die al vanaf 1995 actief op de markt. Zij bouwen websites in dit CMS systeem en dat is erg prettig om mee te werken. Het leuke is dat zij ook volledige sites kunnen bouwen. Tevens kunnen zij een lange termijn relatie aan gaan, daarmee wordt bedoelt dat zij ervoor kunnen zorgen dat jouw website altijd up to date blijft.

Zodra je op deze site gaat kijken, zie je al diverse voorbeelden van websites die dit bedrijf heeft gemaakt. Zeer mooie en duidelijke sites met diverse artikelen die hierin te zien zijn. Ook worden bedrijven op een zeer goede manier in het zonnetje gezet.

Een tijd geleden wilden wij voor ins eigen bedrijf een website gaan opzetten. Het probleem was alleen al, waar moesten wij beginnen. Omdat wij zelf niet echt goed zijn in het opzetten van een website hebben wij de hulp ingeschakeld van Basicorange.nl. Zij hebben ons geholpen met het opzetten van een prachtige website. Door gebruik te maken van hun CMS systeem kunnen wij zelf deze site inrichten en dat is best wel makkelijk om zelf te doen.