windows-10-home-licentie

Een windows licentie aanschaffen voor jouw school

Als je een school hebt, dan is het belangrijk dat je een goede licentie voor Windows hebt. Een windows 10 pro licentie is een verplichting voor elke school, omdat het een goede manier is om uw IT-infrastructuur te beschermen tegen de kwaadaardige software die er rondwaart. Een Windows licentie beschermt niet alleen de computers van de school, maar ook de data en het netwerk. Kiezen voor de juiste licentie is een belangrijke beslissing. Er zijn verschillende soorten Windows licenties beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van de school. Er zijn licenties voor eenmalig gebruik, licenties voor meerdere gebruikers en licenties voor meerdere computers.

Bepaal van tevoren wat nodig is

Als je een licentie voor Windows wilt aanschaffen, dan moet je eerst bepalen wat je nodig hebt. Als je een licentie voor meerdere gebruikers nodig hebt, dan moet je rekening houden met de verschillende versies van Windows die in de school worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld windows 10 gebruikt, dan heb je een andere licentie nodig dan wanneer je Windows 7 gebruikt. Een andere factor waar je rekening mee moet houden is het aantal gebruikers van de licentie. Als je een licentie voor meerdere gebruikers wilt aanschaffen, dan zal het kostenplaatje hoger zijn dan wanneer je een licentie voor eenmalig gebruik koopt. Als je een licentie voor meerdere computers wilt aanschaffen, dan moet je ook rekening houden met het aantal computers dat je wilt gebruiken.

Vergelijk altijd diverse aanbieders

Als je op zoek bent naar de beste prijs voor je Windows licentie, dan is het aan te raden om verschillende aanbieders te vergelijken. Er zijn veel bedrijven die Windows licenties verkopen en ze kunnen allemaal verschillende prijzen hebben. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je de beste prijs voor je licentie vinden. Als je een Windows licentie hebt gevonden die bij je behoeften past, dan is het belangrijk dat je de licentie goed beheert. Een goed beheerde licentie kan  zorgen dat je geen problemen hebt met het gebruik ervan. Het beheer van je licentie kan bestaan uit het bijhouden van de licentie-informatie, het controleren van de licentiestatus en meer