Google adverteren voor het bedrijf van mijn vader

Logo (32)Google adverteren voor het bedrijf van mijn vader

Mijn vader doet nu aan google adverteren, ik vind dit zo grappig. Soms als ik iets zoek op google, dan zie ik inderdaad het bedrijf waar mijn vader aan google adverteren doet. Ik vind dit echt wel leuk. Ik vind het fijn om te zien dat mijn vader weer druk is met alles. Hij heeft een paar jaar in een burn out gezeten en het ging echt slecht met hem, ik vond het erg sneu om te zien, hij had nergens zin meer in en alles leek een beetje op z’n beloop te gaan, alsof het allemaal niet meer uitmaakte. Ik wist niet goed hoe ik hem moest helpen en was voor al bezig om maar gewoon dingen met hem te doen, zoals voetballen of sporten. Uiteindelijk is hij er weer boven op gekomen en kon hij weer verder met zijn bedrijf, daar naast is er nog meer aan de hand want hij heeft nog een bedrijf opgestart. Hartstikke goed dus en ik ben echt trots op hem. Nu doet hij dus ook aan Google adverteren en alles wordt steeds beter, ze krijgen nu zoveel meer klanten vanwege het google adverteren. Mijn moeder vind het ook weer fijn, ze kan weer adem halen, zo zegt ze het tenminste. Ze hadden best wel wat ruzie met elkaar, waarschijnlijk ook over de toestand van mijn vader en hoe hij zich voelde en ga zo maar door. Gelukkig hebben ze dit ook een beetje bijgelegd. Google adverteren heeft echt wat opgeleverd voor zijn bedrijf.