Iedereen wil tegenwoordig een eigen website

Iedereen wil tegenwoordig een eigen website

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen zijn eigen website maken wil hebben, ik hoor van iedereen maar dat ze een eigen website hebben, voor zichzelf als CV maar ook een gezinswebsite waar allerlei blogs worden bij gehouden over het gezin. Wat mij persoonlijk erg opvalt zijn de blogs over fashion, iedereen lijkt tegenwoordig een eigen blog bij te houden over wat ze dragen elke dag en waar dat dan vandaan komt. Leuk hoor maar van mij hoeft het niet per se, ik hoef niet te weten wat iedereen elke dag draagt en ik neem aan dat mensen dat van mij ook niet hoeven te weten, zo boeiend kleed ik me nou ook weer niet elke dag. Tuurlijk vind ik het leuk om er leuk uit te zien maar ik ga niet elke dag een uur voor mijn kledingkast staan om te kijken wat ik aan ga doen die dag en vervolgens door iemand een foto laten maken van mijn outfit, dat kost met hartstikke veel tijd en ik denk ook niet dat iemand erop zit te wachten dat ik alles wat ik draag post. Aan een eigen website heb ik helemaal niet zo’n behoefte, tenzij het een webshop is met mijn eigen sieraden die ik kan verkopen. Dat wil ik heel graag met mijn vriendinnetje opgaan zetten, iedereen kan er dan dingen kopen die hij of zij leuk vind. Ja het is ook voor mannen, stoere armbanden.