Linkbuilding

Het belang van linkbuilding in Nederland

Het is bijna onmogelijk om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen zonder hulp. Met name als jij niet het soort bedrijf runt dat vanzelf organisch in de zoekresultaten verschijnt. Ook in Nederland neemt de online concurrentie gigantisch toe en linkbuilding in Nederland was nog nooit zo belangrijk.

link building

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een van de technieken die worden toegepast om ervoor te zorgen dat een website beter vindbaar is in zoekmachines. Met zoekmachines bedoelen we vaak met name Google want die machine is veruit de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Linkbuilding is een proces dat ervoor zorgt dat er over het internet verspreid meerdere links naar jouw website zijn. Hoe meer er gelinkt wordt naar jouw website door andere gebruikers, hoe beter je positie in Google wordt. Linkbuilding is dus een onmisbaar onderdeel van de SEO optimalisatie van je website. 

partner

Linkbuilding uitbesteden

Het is goed om te weten dat je enkele van de SEO toepassingen zelf kunt uitvoeren. Het optimaliseren van content op je website kun je bijvoorbeeld prima zelf. Maar linkbuilding is een ander verhaal. Dat is iets waar je het beste experts voor in kunt schakelen. Een goede linkbuilding partner kan jou helpen aan een complete strategie. Daar is linkbuilding een onderdeel van maar er zijn nog meer aspecten die je positie verbeteren. Een goede partner vind je in een handomdraai op het internet: hoe beter ze te vinden zijn, hoe beter ze zijn in SEO.