volg een it training

Ict traineeship voor iedere voor opleiding

Als je een hbo of wo opleiding gevolgd heb die niks met IT te maken heeft, maar je toch geïnteresseerd in IT bent, kun je je hier laten bijscholen voor IT’er. Je volgt hier niet alleen een IT-traineeship, maar je bent ook verzekerd van een toffe baan in de ICT. Onze opdrachtgevers staan te springen om IT-talenten zoals jij aan te nemen en te helpen. Je hebt hier een ruime keuze uit IT-richtingen en organisaties. Omscholen is nog nooit zo succesvol geweest. Pak jij deze unieke kans?

Je kunt hier dus zonder IT-opleiding aan de slag. Dat is geen probleem. Je ontdekt de IT’er in jezelf tijdens een IT-traineeship. Onze IT-traineeships geven jou ook als je geen ICT’er bent, de kans om je te ontwikkelen als IT-talent, zodat organisaties jou heel graag willen. Didacticum is als IT-kennis opleider, het kenniscentrum voor IT-opleidingen van onder andere een Big Data traineeship of Business Intelligence traineeship.

training gaan volgen

Wij matchen jou aan een opdrachtgever door matchingsproces

Om de perfecte opdrachtgever voor jou te vinden doen we een capaciteitentest, daardoor zien wij of jij en de organisatie bij elkaar passen. Het succes is geheel ingesteld op jou. Samen transformeren we jou van young professional naar IT-professional. We ontwikkelen en maken jouw toekomstige IT-rol, die jij direct gaat gebruiken.

Wat kun je verwachten?

Als het matchingsproces achter de rug is en succesvol is afgerond, betekent het dat jij klaar bent voor het ICT- omscholingstraject van Didacticum. Met de toffe organisatie van jouw match. Als jij klaar bent je voor te bereiden op je ICT-functie bij bijvoorbeeld een Business Intelligence traineeship of Big Data traineeship? Wij maken je klaar!

volg een it training

Je krijgt een 6- tot 8 weken durende praktijkopleiding met vanaf dag één salaris.Inspirerende Microsoft, Azure en security trainingen van gediplomeerde trainers Nieuwe role-based-certificeringen, die gericht zijn op jouw IT-functie. Na jouw opleiding heb je unieke doorgroeimogelijkheden met verschillende Microsoft certificeringen. Begeleiding en coaching maken tijdens jouw IT-omscholing het verschil. Je hebt ook baangarantie, je hebt gegarandeerd een toffe baan! Je kiest zelf jouw ICT-richting. Weet je nog niet wat je wilt? Onze trainers en professionals helpen jou graag met het maken van je keuze. Onze IT-kennispartners hebben al jarenlange ervaring met het omscholen van ICT’ers. Ze hebben veel kennis opgedaan en zullen jou gegarandeerd helpen met het maken van de juiste keuze binnen het ICT-werkgebied. Onze ICT-consultants en trainers hebben specialistische kennis, die is toegepast bij verschillende grote bedrijven en organisaties zoals Microsoft en KPN.