Ik heb mac os x server op mijn computer

Je zal bij het lezen van de titel wel denken, ik heb een mac os x server (OS staat voor Operating System) op mijn computer, ja dus…Zelf werk ik al jaren met de computer, maar meer dan mijn ding hierop doen en de computer aan en uit doen kan ik er niet mee. Omdat ik sinds kort een ander computer had gekocht, die weer wat sneller was als mijn vorige, had ik wel de hulp van een professioneel iemand nodig die hier de installatie van de Mac systemen erop kon zetten. Gelukkig kon ik bij Mac Systems 4 deze hulp krijgen en na het maken van een afspraak kwam Cor Vree bij mij thuis.

Bijzonder goed geholpen

Nadat Cor Vree de mac os x server op mijn computer had geïnstalleerd kon ik weer aan de slag. Wat was ik blij dat ik eindelijk iemand had gevonden die mij met mijn computer kon helpen. Ook wanneer ik verder problemen of vragen heb ben ik hier aan het juiste adres.

Cor Vree is in in 2011 zelfstandig ondernemer geworden met MacSystems4U als resultaat, nadat hij verschillende opleidingstrajecten was ingegaan. Inmidels bestaat zijn bedrijf al een hele tijd en is inmiddels zeer bekend geworden onder de Apple-gebruikers .