gereserveerde kantoorruimtes met mensen

Welk reserveringssysteem voor kantoor kunt u ook wel gebruiken?

Ik studeer nog, woon thuis en heb ook nog eens 4 broers en zussen, een stukje jonger als ik want ik ben de oudste dus u kunt zich voorstellen dat het best wel druk is bij ons thuis. Dat maakt het studeren niet heel makkelijk, ik ben ook nog eens snel afgeleid dus heb al mijn energie en focus nodig om een beetje normaal te kunnen leren. Een vriendin van mij begon over een website waar ik een plek zou kunnen reserveren om te studeren. Mensen gebruiken dit systeem om een werkplek of studeer plek te reserveren. En bedrijven kunnen daar terecht om dit aan te bieden voor werknemers en studenten. Hartstikke handig dacht ik dus ik ben gelijk naar de website gegaan: okku.io. Een bijzondere naam voor een leuk bedrijf dat snapt hoe belangrijk het is om snel en makkelijk zo een plekje ergens te bemachtigen. U kunt ook een reserveringssysteem voor kantoor bij hen regelen als u dat zou willen. Via de site kunt u een proefdemo of een proefaccount aanvragen en aanmaken. Zodat u direct kunt zien wat een reserveringssysteem voor uw kantoor kan betekenen. Ze bieden een online reserveringsapp om dit te kunnen bewerkstelligen. In het reserveringssysteem voor kantoor kunt u bijvoorbeeld ook een vergaderruimte beschikbaar stellen. Het reserveringssysteem voor kantoor is gebruiksvriendelijk en het systeem is makkelijk te bedienen. Er is volgens de site geen handleiding nodig om deze te kunnen gaan gebruiken. Het reserveringssysteem voor kantoor biedt een makkelijk overzicht aan werkplekken of vergaderruimtes aan, ze bieden een rapportageomgeving, real-time rapporten om te kunnen zien hoe uw gebouw wordt gebruikt. Bij speciale wensen leveren zij ook maatwerk. U kunt uw collega’s snel vinden via een lijst- of kaartweergave. Dit als u misschien samen met deze collega zou willen werken. Deze optie kunt u ook uitschakelen als u er geen gebruik van wilt maken. Als u uw plattegrond/kaart naar ze stuurt, wordt deze ook nog eens gedigitaliseerd. U komt gemakkelijk met ze in contact via email, telefoon of via een proef account aan te vragen. De website is in het Nederlands, Engels en Duits te gebruiken.

Heeft u ook een reserveringssysteem voor kantoor nodig?

Ik ben heel erg blij dat ik op deze website terecht ben gekomen dankzij mijn vriendin. Ik heb zelf dan een plek kunnen vinden om te reserveren, maar voor mijn kleine bedrijfje heb ik dit systeem zelf kunnen implementeren. Ik heb dan misschien maar twee werkplekken, maar het is een begin en dit bedrijf heeft me enorm geholpen zodat ik het zelf allemaal niet bij hoef te houden.

Interesse in dit systeem voor uw kantoor?

Ga dan naar deze website, omdat:

  • Ze een mooi systeem hebben dat uw bedrijf ten goede komt
  • Ze een mooie demo hebben om te bekijken
  • U een proefaccount kunt aanmaken voor u een beslissing maakt

Dan is dit bedrijf zeker de oplossing voor u! Ze zorgen ervoor dat u uw ruimtes kan verhuren via een mooi systeem dat ook nog eens goed werkt. Hartstikke mooi toch!