Wilt u ook uw werkplek reserveren met een app?

Ik woon nu al een aantal jaren op mijzelf in een studentenstad. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn studie rechten vind ik erg interessant maar ook het studentenleven boeit mij heel erg. Zo ben ik actief bij een studenten roeivereniging en hier ben ik dan ook meerder malen per week te vinden. Het allerleukste aan deze vereniging vind ik dat we elke donderdag en vrijdag een borrel hebben. Hier is iedereen vaak aanwezig en worden er gezellig wat biertjes gedronken. Omdat op deze manier ik mijn weekend een goede dag eerder begin, lukt het soms niet om al mijn studiewerk van die week af te hebben. Hierom vind ik het erg prettig om in de loop van zaterdag en ook op zondag te studeren op de universiteit. Er zijn namelijk in de verschillende gebouwen veel studieplekken te vinden. Toch is het vaak lastig om in te schatten waar ik het liefste ga studeren. Het is namelijk soms erg druk op bepaalde studieplekken en ik vind het erg vervelend om van gebouw te wisselen als ik er eenmaal ben. Het liefste zou ik willen dat er een soort ‘werkplek reserveren app‘ zou zijn. Op deze manier kan ik kijken waar ruimte is en deze plek vervolgens reserveren. Ik zelf was niet de enige die met dit probleem zat, en daarom zijn we met een paar andere studenten naar het student bestuur van de universiteit gestapt. We hebben de problemen bij hen neergelegd en verteld dat er onder andere op de site van okku.io een app voor het reserveren van een werkplek wordt aangeboden. Deze studenten waren gelijk enthousiast en hebben de site van okku.io opgezocht. Hier hebben ze contactgegevens gevonden van het bedrijf en hebben toen contact opgenomen. De mogelijkheden voor onze situatie zijn besproken en er is hierdoor uiteindelijk een app voor het reserveren van een werkplek gelanceerd.

werkplek reserveren app groot succes

Wij zijn erg blij met deze app. Hierdoor kunnen we makkelijker een plek reserveren en hierdoor weet ik nu ook in welke gebouwen nog veel ruimte is. Ik ben erg blij dat er zo goed is gereageerd door de studenten in het bestuur. Ik ben ook erg tevreden met de keuze naar dit bedrijf. Ze hebben namelijk erg oplossingsgericht meegewerkt en het duurde zeker niet lang voordat de werkplek reserveren app in gebruik kon worden genomen. De werkplek reserveren app valt bij vrijwel alle studenten erg goed. Iedereen is blij om te weten in welke gebouwen de meeste rust te vinden is.

Zeker een aanrader

Bent u nou ook op zoek naar een werkplek reserveren app voor op kantoor of op uw school? Dan raad ik u zeker aan om;

  • Een kijkje te nemen op deze site
  • U te verdiepen in de werkwijze van de software
  • U kunt eventueel contact opnemen met een van de medewerkers

Ik hoop dat ook bij u de app snel in gebruik kan worden genomen en ik hoop ook dat u net zo tevreden zult zijn als dat ik ben.